Oulu (2)
Blijf op de hoogte en volg Wim en Eygje
24 Augustus 2017 | Finland, Oulu
24 Augustus 2017 - 17:42
Aartje:
Dat toilet....Hilarisch! Prachtige foto's weer. Doe Bram n Maria de hartelijke groeten -
24 Augustus 2017 - 17:57
Mijntje:
Leuke ervaringen doen jullie op. Mooie foto's. -
24 Augustus 2017 - 21:34
Joke En Sybren:
Eygje en Wim, iedere keer weer verrassen jullie ons met wat jullie op je reis allemaal tegen komen
We genieten er nog steeds van en ook van de schitterende foto's.
Als jullie Bram en zijn vrouw ontmoeten, doe ze dan van ons de groeten.
De hartelijke groetjes van Joke en Sybren. -
24 Augustus 2017 - 21:36
Jan En Nicoline Ouwendijk:
Jullie zullen extra genoten hebben van het toilet in jullie sleurhut.....Grtn Jan en nicoline -
25 Augustus 2017 - 10:01
Ingeborg En Daan:
Hoi Eygje en Wim, wat een mooie en bijzondere dingen en ervaringen! Wel heel apart om met zijn drieën naast elkaar op ehet toilet te zitten. Een bijzondere reis hoor! We vinden het leuk dat we zo met jullie mee kunnen reizen. En prachtige foto's iedere keer! Dat wordt vast een prachtig fotoboek Eygje, met moeilijke keuzes: welke foto's wel en welke niet! Een goede reis naar Kokkola en een fijne ontmoeting met Bram en Maria. Doe ze onze groeten!
Hartelijke groeten van Ingeborg en Daan.
26 Augustus 2017 - 21:42
Hans En Hannie:
Hallo Eygje en Wim,
wat een mooi reisverslag en hele mooie foto"s.Tot nu toe hebben wij er erg van genoten.
Groetjes van Hans en Hannie -
27 Augustus 2017 - 08:52
Anita:
Hahahaha, zet 3 edels naast elkaar op het toilet en er ontstaat een wachttijd van uuuuren.......kwek, kwek, kwek.
Prachtige foto's weer.